Alle cursussen worden gegeven op ons eigen omheinde veld aan de Europaweg 9 te Heerde. Af en toe zal er ook een les op locatie zijn (bijv. in het bos). De lessen duren circa 45 minuten en worden gegeven op de zaterdagochtend en in de zomerperiode ook op de woensdagavond.

Wij werken op een positieve en hondvriendelijke manier. Slipkettingen e.d. zijn daarom niet toegestaan.

Verder dient uw hond voldoende ingeënt te zijn of nog aantoonbaar voldoende antistoffen te hebben (aan te tonen via een titerbepaling). Verder heeft u nodig: een gewone halsband of tuig, een riem van circa 1,5 meter, een speeltje dat u samen kunt vasthouden (bijv. een flosstouw of een bal in een oude sok) en lekkere voertjes. Als het koud is kunt u eventueel nog een kleedje meenemen voor uw hond.Bij aanvang van de Puppycursus of de Basiscursus ontvangt

Bij aanvang van de Puppycursus of de Basiscursus ontvangt u van ons een digitaal theorieboek. Hierin treft u meer verdiepende informatie aan en tevens praktische tips voor thuis. Uiteraard komt de theorie ook aan bod in de lessen en is er voldoende ruimte voor uw vragen.

Wij werken niet met examens, omdat dat slechts een momentopname is. Uw instructeur weet wat u gedurende de cursus heeft bereikt en bij een voldoende resultaat aan het eind van de cursus ontvangt u van ons een certificaat. Daarmee mag u doorstromen naar de vervolgcursus.


CURSUSSEN

Bij Hondenschool Yes worden de volgende cursussen gegeven


PUPPYCURSUS

Voor puppen vanaf 7 weken oud.

Lees meer

BASISCURSUS

Vervolg op de puppycursus, of oudere honden die nog geen cursus gevolgd hebben.

Lees meer

GEHOORZAAMHEID 1

Meer trainingsoefeningen na het behalen van de basiscursus

Lees meer

GEHOORZAAMHEID 2

Een vervolg op gehoorzaamheid 1.

Lees meer

PRIVÉ LES

Groepsles geen optie? Privé les behoort ook tot de mogelijkheden.

Lees meer